D-Finance heeft een 24/7 dienstverlening via het internet!

U kunt het zelf regelen! 

Op onze website kunt u zelf uw (schade)verzekeringen online  regelen. De voordeligste premies berekenen, kiezen en alsluiten. U kunt ook dekkingsvoorwaarden vergelijken.

Alles zelf regelen als het u uitkomt en dat 24 uur en 7 dagen /week. Of het nu gaat om vergelijken, afsluiten, informatie zoeken, vragen stellen, wijzigingen doorgeven, schade melden.....

Online uw krediet aanvragen kunt u ook zelf doen. Ga hiervoor naar Kredietdesk op deze website. 

Voor andere producten zoals levensverzekeringen, pensioen, lijfrente, hypotheek verzoeken wij u nadrukkelijk contact op te nemen met ons kantoor of online een offerte aanvragen. Deze producten en diensten zijn complex en lenen zich niet voor het direct afsluiten via het internet!

Wilt u ook meer weten over onze PREMIECHECK SERVICE!  Als klant van ons doen wij voor u een jaarlijkse check op de premie die u betaalt voor uw huidige verzekering. Overstappen naar een andere verzekeringsmaatschappij voor een voordelige premie hoeft u voortaan niet zelf te doen.   

Wilt u meer informatie? Wij stellen persoonlijk advies en contact op prijs. Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefonisch.  

 

 


   Online zelf regelen 

Bij D-Finance kunt u kiezen voor bemiddeling zonder voorafgaand of tussentijds advies ("execution only"). Uitgangspunt van deze vorm van dienstverlening is dat onze activiteiten zich dan beperken tot het bemiddelen bij de totstandkoming van overeenkomsten tussen u en de met ons samenwerkende aanbieders, van een door u zelfstandig gekozen financieel product. 

Let op! Het afsluiten van een financieel product op basis van "execution only" is uitsluitend geschikt voor consumenten die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kunnen kiezen. Indien u niet over deze kennis en ervaring beschikt, neem dan telefonisch contact met ons op. T: 010 – 48 21 003. In dat geval kan een eventuele afspraak met een adviseur uitkomst bieden. 

Bij het afsluiten van een financieel product is grote zorgvuldigheid geboden. Immers, het gaat over het algemeen over veel geld en over een beslissing voor langere tijd. Daarom is het van groot belang dat u zo goed mogelijk wordt geïnformeerd over de diverse mogelijkheden, zodat u uiteindelijk een weloverwogen keuze kunt maken voor het financiële product dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst bij u en uw situatie past. Het is onder meer onze taak om u bij deze keuze behulpzaam te zijn. 


Het belang van een goed verzekeringsadvies

Een goed verzekeringsadvies is belangrijk. Een verkeerde polis kan leiden tot grote gevolgen voor je persoonlijke levensstijl. Het kiezen van het best passende verzekeringenpakket is moeilijk.


Deskundige financieel adviseurs

De financieel adviseurs van D-Finance zijn deskundig en gediplomeerd. D-Finance ziet toe op hun deskundigheid, onder meer door hoge eisen te stellen aan de benodigde vakbekwaamheidseisen.

Elke adviseur volgt een uitgebreid opleidingsprogramma op het gebied van WFT - Wet financieel toezicht.


Face-to-face verzekeringsadvies

Belangrijk bij het advies van D-Finance is het persoonlijke contact. Dat vergt tijd, aandacht en betrokkenheid. Alleen zo krijg je het best passende advies, waarop je kunt vertrouwen.

D-Finance werkt efficient en doelgericht. Ons adviesplan bestaat uit vier stappen:

  • Informeren & inventariseren
  • Analyseren & adviseren
  • Bemiddelen
  • Nazorg

Wil je helder, inzichtelijk en betrouwbaar verzekeringsadvies? Maak dan een afspraak.


Ik wil een afspraak maken

Mijn gegevens

  Voorletters *  
  Tussenvoegsels  
  Achternaam *  
  Aanhef *

 

Contactgegevens

  Telefoonnummer *  
  Terugbelmoment  
  E-mailadres *  
Kun je in het kort aangeven waarover het gaat? Onderwerp  

Toelichting

Hier kun je een eventuele toelichting plaatsen. Opmerkingen  
 
  Ontgrendel het formulier *
 
 

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN

Contactgegevens

D-Finance
Westersingel 33
3014 GS ROTTERDAM

T:010 – 48 21 003
F:
E:info@d-finance.nl
 
Download de VCard